divendres, 1 de juny del 2007

Niu d'activitats 2007

Perquè l’estiu és teu, al juliol apunta’t a les propostes del niu d’activitats.
Gaudeix del nostre riu fent piragüisme, llaüt català o banc mòbil.
Gaudeix del nostre entorn amb les sortides amb BTT, el curs d’orientació i el tir amb arc.
Relaxa’t amb els curs de musicoteràpia.
Mou-te al ritme de batuka o marca’l amb la batucada.
Crea amb el paper-matxé.
I les novetats enguany dels cursos i tallers d’escacs africans, djembe, warhammer, reparació de bicicletes, maquillatge, bàsquet...
Aconsegueix la titulació de monitor amb el curs de monitor de lleure infantil i juvenil, que atorga també crèdits de lliure elecció.
Inscripcions de l’1 al 22 de juny a l’Ajuntament de Flix.
Perquè l’estiu és teu, al juliol fem poble!!

Més informació aquí.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

per fer poble feu que les activitats del poble les montin gent del poble ke les podrie fer igual o millor ke gent de fora

genís bagés (estudiant de grau superior de percussió)

Anònim ha dit...

després de reflexionar... demano perdó per l'anterior escrit, el niu d'activitats sí estàn organitzades en la seva gran majoria del poble i crec que és una bona iniciativa, tot i així volia reflectir el sentiment de molts músics joves locals que es senten dessatessos per les institucions locals (local de joves músics? associació de músics?, concerts de grups locals?)

salutacions cordials

Anònim ha dit...

Genís, , el local de joves músics està previst començar a construïr a partir del setembre, just quan tanquin les piscines. S'ha demanat una subvenció per poder insonoritzar la sala, í el compromís per tal de realitzar el projecte segueix ben ferm.
L'associació de músics està en marxa, i en breu ja tindran NIF propi i en conseqüència, molt més poder a l'hora de fer d'interlocutors amb l'Ajuntament i altres administracions, i a l'hora de demanar i reclamar els seus drets.
Pel que fa als concerts de joves músics, crec que sempre s'ha donat suport als músics locals que han volgut realitzar algun tipus de concert, però tens raó quan dius que el suport ha estat una mica pobre.
Esperem que d'ara en endavant les coses puguin ser diferents i molt millors, i poguem establir una relació entre l'associació i les administracions locals que serveixin per potenciar les activitats artístiques de tot tipus dels joves de Flix.

Neus.

Anònim ha dit...

primer que tot moltes gràcies neus per respondre els meus comments i de nou hem sap greu haver sigut tant visceral en les meves afirmacions i sóc conscient que en bona part no han sigut acertades i certes. Poc a poc el treball està donant fruits i es que dinamitzar el moviment artístic del poble es molt important, desde sempre flix ha tingut una bona cantera musical pel que fa a la música moderna, és per això que durant anys s'han demanat a les administracions locals, infraestructures i campanyes per potenciar aquest fet. És cert que han tardat ha arribar, però ara són benvingudes. Esperem tot vagi bé i entre tots fem de flix un poble més agrait a la cultura musical.

Salutacions cordials